top of page
Pozadina kutije za skladistenje na paletama_edited.png

Mini skladista ili skladistenje na paletama - Sta je bolje


Skladistenje paleta na regalima

Skladištenje Nameštaja: Mini Skladišta vs. Skladištenje na Paletama


Kada je u pitanju skladištenje nameštaja, mnogi se oslanjaju na klasične metode poput skladištenja na paletama. Međutim, ova praksa često nosi sa sobom izazove koji mogu ugroziti sigurnost i dostupnost vaših stvari.


Izazovi Skladištenja na Paletama

  1. Ograničen Pristup: Skladištenje nameštaja na paletama skoro uvek znači ograničen pristup vašim stvarima. Velike hale skoro nikad nisu otvorene 24 sata, što može biti nepraktično ako vam je potreban brz ili noćni pristup.

  2. Nepraktičnost: Nije moguće stvari ubacivati ili vaditi jednu po jednu, već se sve stvari moraju ubaciti odjednom, staviti na neki paletni regal, a zatim sve zajedno stoji tu dok ne dodjete da sve odvezete na konačnu adresu.

  3. Rizik od Gubitka: Velike hale za skladištenje na paletama ponekad se koriste bez preciznog obeležavanja ili organizacije. To može povećati rizik od gubitka stvari, posebno u većim prostorima gde se stvari samo ubacuju bez odgovarajuće identifikacije.


Cene skladištenja nameštaja na paletama se kreću od 5e po kubnom metru, odnosno za istu kubikažu od 35m3 koju nude naša skladišta morali biste da izdvojite minimum 175e na mesečnom nivou, a da čak nemate ni pristup vašim stvarima 24 časa! To je 47% veća cena od one koju nudimo (129e).


Mini Skladišta kao Moderna Alternativa


Veća Kvadratura, Pristup 24/7: Mini skladišta nude modernu alternativu skladištenju na paletama. Za manju cenu, dobijate veću kvadraturu, omogućavajući vam smeštanje više stvari na jednom mestu. Osim toga, mini skladišta pružaju pristup 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, prilagođavajući se vašim potrebama, pa vam to omogućava veću fleksibilnost npr. Želite da prodajete nameštaj komad po komad pa vam znači da znate da samo vi imate pristup stvarima, i da ne morate zavisiti od vlasnika hale da bude tu kada pristupate svojim stvarima.


Bezbedno i Obeleženo Skladištenje stvari

Svaka jedinica mini skladišta obeležena je i organizovana, smanjujući rizik od gubitka stvari. Ovo je posebno važno kada je reč o vašem vrednom nameštaju.


Odbacite ograničenja skladištenja na paletama i pređite na modernu opciju - mini skladišta koja pružaju veću kvadraturu, pristup 24/7, i bezbedno skladištenje vašeg nameštaja. Kontaktirajte nas i transformišite način na koji čuvate svoje dragocenosti.

Ako ipak želite da živite u prošlosti i da lošiju uslugu plaćate više, kliknite ovde.

Comentarios


bottom of page